A Csapat

2019-ben kezdtük meg a "suitmakerkedést", kezdetben csak hobbiként foglalkoztunk vele. Majd később a rengeteg pozitív visszajelzés hatására kezdtünk el komoly energiát/szervezést belefektetni. Külön tanfolyamokon vettünk/veszünk részt a mai napig, hogy bővítsük ismereteinket. Bevételünk egy részét mindig vissza fordítjuk és innovációkra, eszközökre vagy éppen a fent említett képzésekre költjük. Szem előtt tartjuk a vevői igényeket és ennek megfelelően rugalmasan állunk minden kéréshez/igényhez. Csapatunk jelenleg 3 tagot számlál így együtt igyekszünk minden hazai rendezvény szervezésében részt venni, segítve a szervezők munkáját, legyen szó art-ról, design-ról vagy éppen marketingről. Prém Rehab ingyenes szolgáltatásunkkal pedig a hazai walkokon és rendezvényeken vállalunk gyors és tartós vagy éppen ideiglenes suit javítást.

A Tagok

A 90-es évek nagy rajongója. Retro game és BIONICLE fan. A Prém Barkács csapat egyik alapító tagja. Fursuitmaker és a csapat "marketingese", ő irányítja a Social Mediában történő kommunikációt illetve az adott tartalmak posztolását. Ezenfelűl ő intézi a számlázást és hogy minden jogilag megfelelően működjön. Iszonyat sokat ötletel, legyen az aktuális YCH, vagy meglovagolható lehetőség. Rengeteg ismeretsége van ami sokszor kapóra jön. Noha sokszor az artistok agyára megy, igyekszik motiválni és tolni (vagy éppen húzni) a többieket ha arra van szükség.

Kedves, barátságos és közvetlen lány, "a csapat lelke" aki a Prém Barkács keretein bellűl alkot suitokat és artokat egyaránt. A kezdektől a Barkács tagja. Rendkívűl jó kézügyességgel bír amit a szorgalma és a lelkesedése még kompetensebb suiterré és artist-é tesz! Érdeklődési köre rendkívűl széleskörű. Szereti a rockot és a game-ket, legyen az nintendo, pc vagy ps ő nem válogat. Rajongása kiterjed a filmekre és az animékre egyaránt.

A Prém Barkács csapat egyik Artistja. Elvontabb stílusú emo srác aki nagy rajongója a sci-fi témának, legyen az anime/manga/film vagy sorozat. Munkái többnyire az anime/manga stílusban készülnek el. Imád különböző művekből inspirált karaktereket designolni. Ezenfelűl kreatív és terhelhető így a nagy hajtás közepette is lehet rá számítani. Felüdülés hallgatni mikor a nagy a csend közepette hirtelen nem találja a layert amire rajzolt, ilyenkor a gazdag szókincsét megtapasztalni már magában kuriózum.. A felmerülő "szakmai" konfliktusokat humorral oldja fel (legyen az élőben, vagy a komment szekcióban), rendszerint sikerrel.

Elérhetőségeink

+36-20-273-1887
prembarkacs@gmail.com